Swerts

& Vissers

voortgezet door De Bedrijfspoli

Swerts & Vissers, bedrijfsartsen’ (S&V) startte 1 januari 2006. S&V maakt sindsdien een mooie groei door. Om verder door te groeien is het noodzakelijk om onze organisatie te professionaliseren. Wij merken dat we dat niet alleen kunnen. ‘De Bedrijfspoli’ biedt ons de gewenste oplossing.

De bedrijfsgeneeskundige dienstverlening is in beweging en accenten bij deze dienstverlening worden verlegd c.q. zijn aan verandering onderhevig. Preventieve zorg en vitaliteitsbeleid komen meer naar de voorgrond. Ook bij de verzuimbegeleiding is inzet van taakgedelegeerden wenselijk nu het aantal bedrijfsartsen in Nederland terug blijft lopen en de continuïteit van ons werk onder druk komt te staan. Taakgedelegeerden, professionals met een BIG-achtergrond, blijken een uitstekende oplossing en een inhoudelijk toegevoegde waarde te bieden. Zij voegen kwaliteit toe aan de begeleiding en coaching aan de medewerkers, mede door hun specifieke deskundigheid.
Dit is per saldo een kwaliteitsverbetering van de bedrijfsgezondheidszorg met betrekking tot de verzuimbegeleiding en het ondersteunen bij veilig en gezond werken.

Lees meer

Pierre Swerts bereikt binnenkort zijn pensioengerechtigde leeftijd en stopt over enkele jaren als uitvoerend bedrijfsarts. De eisen aan de organisatie van onze dienstverlening worden complexer en S&V heeft meer omvang nodig om aan deze eisen te blijven voldoen (b.v. certificeringseisen als organisatie).
In De Bedrijfspoli B.V. hebben wij de partner gevonden om met ons de noodzakelijke stappen te kunnen gaan zetten.

‘De Bedrijfspoli’ zet per 1 juli Swerts & Vissers, bedrijfsartsen voort. Hiermee continueren wij, Pierre Swerts en Arlette Vissers, de dienstverlening voor u en borgen we te zijner tijd de goede overgang van Pierre Swerts naar een andere bedrijfsarts.

Contact

De Bedrijfspoli streeft ernaar om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Vul je naam en e-mailadres in en we nemen zo spoedig mogelijk met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-3717799 of stuur een email naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.