Pakketten

De Bedrijfspoli biedt drie typen dienstverlening binnen twee pakketten aan. Elk type heeft dezelfde kwaliteitsinzet, maar de financiering is verschillend. Zorg op Maat is hierbij meer geschikt voor het MKB (<250 mw.), Zorg Exclusief is meer geschikt is voor grotere organisaties (>250 mw.). 

Zorg op Maat

Een pakket dat voldoet aan het wettelijke basiscontract, met aansluitkosten per medewerker per jaar bij een gecertificeerde arbodienst. Voor Zorg op Maat Basis betaalt u de diensten op basis van verrichtingen- en uurtarieven, voor Zorg op Maat Compleet zitten veel gangbare werkzaamheden in de pakketprijs per medewerker per jaar. Dit pakket biedt een volledige (administratieve) ondersteuning op het gebied van arbodienstverlening, signalering en trajectbewaking. Deze werkzaamheden voeren wij op logische en zinvolle momenten uit. Daarnaast krijgt u toegang tot ons online verzuimmanagementsysteem, de Zorgportal. Overig advieswerk voeren wij op basis van een offerte voor u uit.

Zorg Exclusief

Een overeenkomst op basis van uren en modules die voldoet aan het wettelijk basiscontract. Met de keuze voor Zorg Exclusief kunt u de planning en trajectbewaking in eigen beheer houden of tegen een prijs per medewerker per jaar aan ons uitbesteden. Het medisch dossier houden wij altijd bij ons in beheer. Hiervoor betaalt u een bedrag per medewerker per jaar. Inzet van uren kan zowel op uw locatie als op locatie van De Bedrijfspoli plaatsvinden.

Neem contact met ons op voor meer informatie!
Zorg op maat basis compleet

Zorg op Maat Basis en Compleet. Klik voor een vergroting.

zorg exclusief bij De Bedrijfspoli

Zorg Exclusief. Klik voor een vergroting.