Pakketten

De Bedrijfspoli biedt drie typen dienstverlening binnen twee pakketten aan. Onze visie, werkwijze en kwaliteit is altijd hetzelfde, het verschil zit met name in de financiering en in de afname van losse consulten of ureninzet van professionals (op locatie).

Zorg op Maat is geschikt voor bedrijven tot 250 medewerkers en Zorg Exclusief voor bedrijven vanaf 250 medewerkers.

Zorg op Maat

Een pakket dat voldoet aan het wettelijke basiscontract, met aansluitkosten per medewerker per jaar bij een gecertificeerde arbodienst. Wij bieden een volledige (administratieve) ondersteuning op het gebied van arbodienstverlening, signalering en trajectbewaking. Deze werkzaamheden voeren wij op logische en zinvolle momenten uit. Daarnaast krijgt u toegang tot ons online verzuimmanagementsysteem, de Zorgportal.

Overig advieswerk voeren wij op basis van een offerte voor u uit.

We kennen twee verschillende pakketten:

Zorg op Maat Basis heeft een klein abonnementsbedrag en verder alles tegen betaling per verrichting of op uurtarief.

Zorg op Maat Compleet heeft veel gangbare werkzaamheden al in de pakketprijs per medewerker.

Zorg Exclusief

Een overeenkomst op basis van ureninzet van onze professionals en modules die voldoet aan het wettelijk basiscontract. Met de keuze voor Zorg Exclusief kunt u de planning en trajectbewaking in eigen beheer houden of tegen een prijs per medewerker per jaar aan ons uitbesteden. Het medisch dossier houden wij altijd bij ons in beheer. Hiervoor betaalt u een bedrag per medewerker per jaar. Inzet van uren kan zowel op uw locatie als op locatie van De Bedrijfspoli plaatsvinden.

Neem contact met ons op voor meer informatie!
Zorg op maat basis compleet

Zorg op Maat Basis en Compleet. Klik voor een vergroting.

Zorg Exclusief. Klik voor een vergroting.