Wie zijn wij?

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen, opgericht in 2005 door twee bedrijfsartsen. Zij geloofden erin dat arbodienstverlening anders moest kunnen! Een visie met korte lijnen tussen bedrijf en arbodienst en concrete adviezen in plaats van uitgebreide rapportages. In de jaren daarna hebben we een groei doorgemaakt. Vanaf 2007 is De Bedrijfspoli gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001, ISO 27001 en RCA) en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 45 medewerkers, waaronder (bedrijfs)artsen, adviseurs inzetbaarheid, coaches arbeid en gezondheid, arbeidsdeskundigen en medisch secretaresses.

Onze dienstverlening is nog steeds te typeren als direct, persoonlijk, meedenkend maar vooral meerwaardeleverend. Wij positioneren ons tussen de grote landelijke arbodiensten en de zelfstandige bedrijfsartsen in. Op dit moment hebben wij een klantenbestand van zo’n 450 bedrijven en organisaties, met in totaal ca. 60.000 aangesloten medewerkers. De Bedrijfspoli heeft haar hoofdvestiging in Nijmegen.

Prevermo Groep BV

 De Bedrijfspoli is een gecertificeerde arbodienst (sbca.nl) die onderdeel uitmaakt van de Prevermo Groep BV sinds 2019.

Wij zijn er van overtuigd dat werk bijdraagt aan een betekenisvol leven van mensen. En willen daarom iedereen die kan werken, duurzaam te laten participeren. Daarom verzorgen wij onderscheidende dienstverlening op de gebieden preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit. Hiermee zullen we de inzetbaarheid van medewerkers en onze klanten duurzaam bevorderen. De Prevermo Groep BV biedt integrale oplossing op het gebied van preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit gericht op het verhogen van productiviteit en levensgeluk van medewerkers. Met als strategie: het verzorgen van onderscheidende dienstverlening op de gebieden preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit teneinde de inzetbaarheid van medewerkers van klanten duurzaam te bevorderen.

Contact

De Bedrijfspoli streeft ernaar om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Vul je naam en e-mailadres in en we nemen zo spoedig mogelijk met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-3717799 of stuur een email naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.