Over ons

De Bedrijfspoli is een regionale arbodienst uit Nijmegen, opgericht in 2005 door twee bedrijfsartsen. Zij geloofden erin dat arbodienstverlening anders moest kunnen! Een visie met korte lijnen tussen bedrijf en arbodienst en concrete adviezen in plaats van uitgebreide rapportages. In de jaren daarna hebben we een groei doorgemaakt. Vanaf 2007 is De Bedrijfspoli gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001, ISO 27001 en RCA) en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 45 medewerkers, waaronder (bedrijfs)artsen, adviseurs inzetbaarheid, coaches arbeid en gezondheid, arbeidsdeskundigen en medisch secretaresses.

Onze dienstverlening is nog steeds te typeren als direct, persoonlijk, meedenkend maar vooral meerwaardeleverend. Wij positioneren ons tussen de grote landelijke arbodiensten en de zelfstandige bedrijfsartsen in. Op dit moment hebben wij een klantenbestand van zo’n 450 bedrijven en organisaties, met in totaal ca. 60.000 aangesloten medewerkers. De Bedrijfspoli heeft haar hoofdvestiging in Nijmegen.

Opening De Bedrijfspoli

De opening van ons nieuwe pand in 2015.

De Bedrijfspoli is een gecertificeerde arbodienst (https://sbca.nl) die onderdeel uitmaakt van de Prevermo Groep BV sinds 2019, samen met de werkmaatschappijen Adaptics, Rienks Arbodienst en Amplooi / ADEA. Ook kunnen we nu de twee organisaties zijn TrajectConsult Groep BV (https://www.trajectconsult.nl) en P&O en Co. BV (https://www.arbeidsdeskundig-onderzoek.nu/) toevoegen aan onze groep. Met deze overnames zetten we de belangrijke stap om een dominante grote speler te zijn op het gebied van arbeidsmobiliteit. Juist omdat 2020 een zeer succesvol jaar is voor beide bedrijven zien wij de mogelijkheid om deze bedrijven met hun eigen labels in de markt te houden.

Wij zijn er van overtuigd dat werk bijdraagt aan een betekenisvol leven van mensen. En willen daarom iedereen die kan werken, duurzaam te laten participeren. Daarom verzorgen wij onderscheidende dienstverlening op de gebieden preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit. Hiermee zullen we de inzetbaarheid van medewerkers en onze klanten duurzaam bevorderen. De Prevermo Groep BV biedt integrale oplossing op het gebied van preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit gericht op het verhogen van productiviteit en levensgeluk van medewerkers. Met als strategie: het verzorgen van onderscheidende dienstverlening op de gebieden preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit teneinde de inzetbaarheid van medewerkers van klanten duurzaam te bevorderen.

Medewerkerkracht-3

Medewerkerkracht

Wij geloven in medewerkerkracht, dat gevormd wordt door het werken aan je eigen gezondheid en het van toegevoegde waarde willen blijven voor je werkgever. Lees hier meer over medewerkerkracht.

SBCA certificaat
logo
Managementsysteem certificaat

Meer weten over De Bedrijfspoli? Lees verder over ons team, onze pakketten of nieuws.