medewerker

Wij zijn expert in het ontwikkelen van Medewerkerkracht. Binnen jouw organisatie spelen wij een adviserende rol bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving.

Medewerker

De Bedrijfspoli is een gecertificeerde arbodienst met eigen bedrijfsartsen, coaches, arbeid en gezondheid, arbeidsdeskundigen en adviseurs inzetbaarheid in dienst. Wij zijn expert in het ontwikkelen van Medewerkerkracht. Binnen jouw organisatie spelen wij een adviserende rol bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving. Daarnaast adviseren onze professionals jou bij het ontwikkelen, behouden en/of herstellen van uw inzetbaarheid. Het meest zichtbaar zijn wij bij jouw advisering aangaande preventie (het voorkomen van verzuim) en bij jouw begeleiding van verzuim en re-integratie.

De bedrijfsarts is onafhankelijk en brengt adviezen uit die in het belang zijn van jouw gezondheid. Wanneer je niet inzetbaar bent (ziekmelding) zal in eerste instantie de leidinggevende jouw aanspreekpunt zijn. In beginsel regelen wij met jouw werkgever de uitnodiging voor het spreekuur. Waar wenselijk kun je zelf een afspraak maken met de bedrijfsarts, wanneer je (mogelijk) medische klachten ervaart of vragen heeft over de combinatie werk en gezondheid.

De bedrijfsarts kan je adviseren over de werksituatie of kan je doorverwijzen naar een andere deskundige of specialist. Zo zal de bedrijfsarts bij een mogelijke relatie tussen medische klachten en de werkplek jouw en je werkgever adviseren deskundigen in te zetten om nader onderzoek te doen naar uw werkplek, deze aan te passen of je (tijdelijk) een andere werkplek te bieden. Daarbij heeft de bedrijfsarts de mogelijkheid je op jouw werkplek te bezoeken. Een bedrijfsarts heeft géén controlerende of bewakende rol op de werkvloer, zoals bijvoorbeeld de arbeidsinspectie.

Wat is het verschil tussen een bedrijfsarts en een huisarts? Een bedrijfsarts houdt zich bezig met werk en gezondheid. In eerste instantie is hij bevoegd om een advies en/of oordeel te geven of u medisch gezien inzetbaar bent voor werkzaamheden. Hiervoor heeft de bedrijfsarts specifieke kennis van de functie en het bedrijf, daar waar de huisarts juist kennis heeft van de thuissituatie.

Contact

Wij zijn je graag van dienst. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-371 77 99 of stuur een e-mail naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.