Medewerker

kracht

trainen en coachen

‘Medewerkerkracht’. Dat betekent dat medewerkers zo gezond en vitaal als mogelijk door het werkzame leven gaan en van toegevoegde waarde blijven voor hun organisatie. Dat geldt dus voor onszelf, maar wij vinden het vooral belangrijk Medewerkerkracht door te geven en bedrijven beter te laten presteren.

Pie Wessels is binnen De Bedrijfspoli werkzaam als Adviseur Inzetbaarheid. Vanuit deze rol brengt hij Medewerkerkracht binnen bij onze klanten. Werken aan een veilige en gezonde werkomgeving, inzet voor duurzaam inzetbare medewerkers en een passende communicatiestructuur zet hij samen met de klant en onze professionals op.

Het trainen en coachen van bedrijven is een belangrijk onderdeel. Pie adviseert leidinggevenden in hun rol als casemanager van het verzuim. Hij adviseert op procesniveau, de juiste actie op het juiste moment zodat het verzuimdossier op orde blijft. Daarnaast coach hij de leidinggevende in het goede gesprek, wat is effectief in het aanspreken van medewerkers.

“Training geven vind ik het leukste om te doen” zegt Pie. “Daarbij heb ik het idee dat ik leidinggevenden echt handvatten kan geven om effectiever in gesprek te gaan met medewerkers over het verbeteren of herstellen van hun inzetbaarheid”. Kennismaken met Pie of meer informatie over zijn training? Laat het ons weten via: Projectbureau@debedrijfspoli.nl

Pie helpt graag de Medewerkerkracht in jouw bedrijf te verhogen!

Contact

De Bedrijfspoli streeft ernaar om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Vul je naam en e-mailadres in en we nemen zo spoedig mogelijk met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-3717799 of stuur een email naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.