Route

naar RI & E

Nieuwe tool voor ondernemers

Route naar RI&E: nieuwe tool voor ondernemers

Ieder bedrijf hoort een arbobeleid te hebben en een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) is hiervoor de basis. Op initiatief van het Steunpunt RI&E en het ministerie van SZW is ‘Route naar RI&E’ ontwikkeld om het MKB beter te ondersteunen bij het maken van een RI&E. Zo helpen we hen op weg naar een gezonde en veilig werkomgeving.

Om je op weg te helpen naar een RI&E van je bedrijf is er nu een online applicatie. Klik op de link voor de online tool: https://routenaar.rie.nl/

Klik hier voor een video over de (Route naar) RIE.

Deze zogenaamde ‘Route van de RI&E’ is een initiatief van het Steunpunt RI&E en het ministerie van SZW. Het doel is om het MKB beter op weg te helpen bij het maken van een RI&E. ‘Route naar RI&E’ is een vernieuwde website van het Steunpunt RI&E om alle ondernemers te helpen bij het kiezen van een passende route (hulp) naar een RI&E. Ook wordt voor kleine ondernemers (tot 25 medewerkers en die niet zijn aangesloten bij een brancheorganisatie) een nieuwe route geboden met een nieuw (online) instrument om zelf laagdrempelig een RI&E te maken.

Hoe werkt de Route Hoe werkt Route naar RI&E? Lees het in de factsheet.

Moet je de RI&E laten toetsen?

Heb je tot en met 25 medewerkers in dienst en maakt u gebruik van een erkende branche-RI&E? Dan hoef je de RI&E niet te laten toetsen;
Heb je 26 of meer medewerkers in dienst en/of maak je geen gebruik van een erkende branche-RI&E? Dan moet je de RI&E laten toetsen.
Voor vragen over de RI&E, een coronamodule toevoegen of het voor het toetsen van de RI&E, kun je contact opnemen met Heleen Vlot via de e-mail h.vlot@arbodienst.nl of op mobiel: 06-2325 2221.

Contact

De Bedrijfspoli streeft ernaar om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Vul je naam en e-mailadres in en we nemen zo spoedig mogelijk met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-3717799 of stuur een email naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.