gecertificeerde

gecertificeerde

arbodienst

Gecertificeerde arbodienst nodig? De Bedrijfspoli!

Ben je op zoek naar een gecertificeerde arbodienst MKB in Nederland? Dan ben je bij De Bedrijfspoli aan het juiste adres. Wij zijn er voor jou als MKB, midden- of klein bedrijf. We kunnen onze diensten aanbieden op veel diverse vlakken om een zo optimaal mogelijke werksituatie te onderhouden en werkgeluk weer bovenaan te zetten. Natuurlijk is het ook belangrijk om de arbodienst kosten zo laag mogelijk te houden, zeker als je een klein bedrijf runt. Bij de Bedrijfspoli begrijpen we dat en proberen we dit dan ook altijd naar verhouding te regelen samen met jou als werkgever en werknemer.

Arbodienst pakket: Zorg op Maat

Dit pakket is het beste arbodienst pakket voor het MKB. Een pakket dat voldoet aan het wettelijke basiscontract, met aansluitkosten per medewerker per jaar bij een gecertificeerde arbodienst. Voor Zorg op Maat Basis betaal je de diensten op basis van verrichtingen- en uurtarieven, voor Zorg op Maat Compleet zitten veel gangbare werkzaamheden in de pakketprijs per medewerker per jaar. Dit pakket biedt een volledige (administratieve) ondersteuning op het gebied van arbodienstverlening, signalering en trajectbewaking. Deze werkzaamheden voeren wij op logische en zinvolle momenten uit. Daarnaast krijgt u toegang tot ons online verzuimmanagementsysteem, de Zorgportal. Overig advieswerk voeren wij op basis van een offerte voor u uit.

De Bedrijfspoli is een gecertificeerde arbodienst, onze medewerkers zijn in het bezit van alle belangrijke certificaten en hebben veel ervaren in het vakgebied. Dankzij veel diverse deskundigheid op een breed vlak, kunnen wij jouw bedrijf en jou als medewerker altijd wel ergens doelgericht in ondersteunen. Merk je als werkgever dat er te veel verzuimd wordt of heb je als werknemer behoefte aan een andere werksituatie? Maar wil je wel kunnen besparen op arbodienst kosten? Wij helpen jou, want wij zijn de arbodienst voor MKB!

Grip op Verzuim

Wanneer je als MKB veel te maken krijgt met verzuim van medewerkers is het verstandig om hier aandacht aan te schenken. Regelmatig verzuim kan diverse oorzaken hebben. Wij als arbodienst voor MKB bieden hierin graag onze expertise aan! Heeft een medewerker het niet naar zijn zin op het werk vanwege de omgeving, zijn er niet voldoende aanwezige middelen of houdt men wellicht te weinig pauze? Dit zijn een aantal simpele voorbeelden maar er kan natuurlijk veel meer aan de hand zijn. De Bedrijfspoli is de arbodienst in Nederland die er écht is voor het MKB en Medewerkerkracht op de eerste plaats zet. Kom je er als medewerker niet uit met je werkgever of andersom? Raadpleeg dan ook zeker De Bedrijfspoli, jouw gecertificeerde arbodienst.

De Bedrijfspoli als arbodienst MKB

Wij hebben als gecertificeerde arbodienst een jarenlange ervaring in het aansturen, gezonder maken, coachen in en aanpassen van uiteenlopende werksituaties. We zijn ons ervan bewust dat het draaiende houden van een MKB-zaak zeer sterk beïnvloed kan worden door langdurig verzuim. Vitale en Het kan een grote impact hebben en daarom bieden wij als arbodienst MKB onze services en kennis aan op een breed vlak. Een gevolg daarvan is dat onze arbodienst kosten ook draaglijk moeten zijn, hierom bieden wij je graag onze diverse pakketten aan.

Meer weten over onze gecertificeerde arbodienst MKB in Nederland?

Voor een uitgebreide analyse, gericht advies of een kort gesprek neem je gemakkelijk contact op met onze specialisten. Wij zijn er voor jou, voor de kleine bedrijven met arbo technische vraagstukken. Wil je weten hoe je arbodienst kosten zo laag mogelijk kunt houden of wil je meer informatie over onze doelgerichte arbodienst in Nederland? Wij bieden je graag de hulp die jij nodig hebt. Neem voor een adviesgesprek contact op met onze specialisten. Dit kan heel gemakkelijk door te bellen naar 024 – 371 77 99 of stuur een mail naar info@debedrijfspoli.nl.

Contact

Wij zijn je graag van dienst. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-371 77 99 of stuur een e-mail naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.