arbodienst

oss

De gecertificeerde arbodienst in Oss

De arbo artsen van De Bedrijfspoli in Oss staan voor veerkracht, kwaliteit en gezondheid. Wij vinden het als arbodienst van groot belang dat er zorggedragen wordt voor de gezondheid van zowel de werkgever als werknemers. Een gestroomlijnde gezondheid op de werkvloer begint bij een concreet verzuimbeleid evenals een arbeidsomstandighedenbeleid. Hierin worden de standaard normen en waarden rondom gezondheid vastgelegd. Onze arbo artsen in Oss bieden deskundige hulp bij gezondheidsvraagstukken. Wij bieden diverse pakketten aan waar je als bedrijf uit kunt kiezen. Deze variëren in diensten en kosten om je een zo flexibel mogelijk aanbod te kunnen doen.

Maak gebruik van de deskundigheid van onze arbo artsen

Wij bieden als arbodienst in Oss ondersteuning bij een verzuimbeleid. Wanneer een medewerker langdurig ziek is of wanneer dit er zo uit ziet is het belangrijk om een arbo arts in te schakelen. Bij een dergelijk verzuimbeleid komen we kijken hoe we op een verantwoorde manier de medewerker in kwestie kunnen terugplaatsen in de werkomgeving. Onder het mom; voorkomen is beter dan genezen, handelen wij graag. Wij vinden het belangrijk dat de standaard werksituatie op een gezonde wijze plaats kan vinden en dat elke medewerker gelukkig en gezond is.

De Bedrijfspoli in Oss, onafhankelijke arbo artsen

Wat goed is om te weten, is dat wij onafhankelijke, betrouwbare gecertificeerde arbo artsen zijn in Oss. Wat houdt onafhankelijkheid in, in die zin? Wij hebben als bedrijfsartsen namelijk een wettelijk beschermde titel. De beroepsvereniging NVAB staat garant voor deze onafhankelijkheid en verzorgd tevens inspecties en nascholing. Wij vinden het belangrijk als arbo arts om dit te noemen omdat betrouwbaarheid en deskundigheid bij ons hoog in het vaandel staan.

Het takenpakket van de arbodienst

Bij de Bedrijfspoli in Oss bieden wij een breed takenpakket op arbogebied. We staan voor een zo goed en concreet mogelijk gezondheidsbeleid op de werkvloer. Wanneer zich op het gebied van gezondheid een situatie voordoet waar expertise gevraagd wordt komen onze arbo artsen graag langs om een beleid met je door te nemen om de situatie te optimaliseren. Dit kan een kort proces zijn maar het kan ook gedurende een jaar voorkomen dat er een uitgebreid beleid toegepast moet worden omdat een medewerker langdurig ziek is.

Wij helpen bij een proces waar een medewerker bijvoorbeeld wel een dagdeel kan werken of naar een spreekuur kan komen. Vervolgens kijken wij als arbodienst of er een stappenplan voor re-integratie gemaakt kan worden. Bij een ziektemelding die zes weken of langer duurt wordt een specifieke probleemanalyse opgesteld. Aan de hand daarvan wordt uiteindelijk de wijze van herstel bepaald.

Heb je specifiek advies nodig van onze arbo arts in Oss?

Wij begrijpen het als je met specifieke vragen zit over het inschakelen van een arbo dienst. Het is weliswaar raadzaam om ons advies te vragen bij een verzuimsituatie of een arbeidsomstandighedenbeleid. Bij De Bedrijfspoli in Oss geven wij graag onze kennis door aan bedrijven die dit nodig hebben. Neem voor een gericht advies contact op met onze specialisten door te bellen naar 024 3717799. Hier zijn wij dagelijks op bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. Heb je liever contact per mail? Dat kan uiteraard ook. Stuur een mail naar info@debedrijfspoli.nl.

Contact

De Bedrijfspoli streeft ernaar om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Vul je naam en e-mailadres in en we nemen zo spoedig mogelijk met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-3717799 of stuur een email naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.