arbodienst

den bosch

De Bedrijfspoli, jouw arbodienst in Den Bosch

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare arbo arts in Den Bosch, ben je bij De Bedrijfspoli aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, kracht en vooruitgang. Jouw arbo arts die net een stapje meer zet om een doelgericht resultaat te bereiken. Wij van de Bedrijfspoli in Den Bosch geven gerichte deskundige adviezen op het gebied van arbodienst. Voor iedere wens bieden wij een ander pakket. In een geval waar een ziekmelding onverhoopt verlengd wordt door een medewerker is begeleiding van een arbo arts gewenst. Wij geven als arbodienst de juiste informatie en begeleiden tijdens een langer proces, zoals bijvoorbeeld een re-integratie.

Deskundige hulp van een arbo arts in Den Bosch

Wanneer zich onverhoopt een verzuimkwestie aan doet, is het van groot belang dat hier direct op geacteerd wordt. Ook wanneer er een nieuw arbo-technisch beleid gevoerd moet worden. Wij van de Bedrijfspoli in Den Bosch bieden professioneel advies als arbodienst. Diverse arbo artsen staan klaar om jou als werkgever en medewerker te ondersteunen in een traject. Het is onze taak om op een flexibele en professionele manier ervoor te zorgen dat zowel werkgever als werknemer op een verantwoorde wijze aan het werk kunnen. Wij zorgen er als arbodienst in Den Bosch tevens voor om verzuim te voorkomen. Door middel van deskundig advies en praktijkgerichte oefeningen en gespreksvoering komen wij dikwijls tot een helder besluit. Een gerichte aanpak van een arbo arts zorgt voor een gezonde werksfeer.

De onafhankelijke arbodienst in Den Bosch

Als arbodienst is het een verplichting om deel te nemen aan inspecties en scholing. Vanuit de beroepsvereniging NVAB wordt dit verplicht gesteld. Er worden tevens inspecties vanuit de beroepsvereniging gedaan. Het is je goed recht dat je als werkgever of werknemer een arbo arts wilt inschakelen, je weet waar wij voor staan en wat onze werkwijze is. De term ‘bedrijfsarts’ is wettelijk beschermd. Wij staan als onafhankelijke arbo dienst dus wettelijk verplicht om uitstekend, betrouwbaar werk te verrichten.

Wat kan een arbo arts voor jou betekenen?

Als arbodienst in Den Bosch laten we graag weten hoe wij werken en wat ons streven is. Daar heb je als werkgever en medewerker van een bedrijf immers recht op. Onze werkzaamheden als arbodienst lopen erg uiteen. De belangrijkste taak van een bedrijfsarts is in ieder geval het vooropstellen van de gezondheid van het gehele bedrijf. Een erg uiteenlopend takenpakket waar veel discipline en deskundigheid bij komt kijken. Gedurende een proces waar een verzuimbeleid aangepakt wordt, houdt de bedrijfsarts continu contact met alle betrokken personen.

In geval van langdurig verzuim zullen wij controleren of een werknemer daadwerkelijk ziek is. Wij checken of hij of zij in staat is om bijvoorbeeld wel dagdelen te komen werken. Wanneer een ziekmelding langer duurt dan 6 weken en er nog geen zicht is op herstel dan is het verstandig een probleemanalyse te maken. Hierin wordt samen met werkgever en medewerker gekeken naar het plan van aanpak om te kunnen re-integreren op de werkvloer. Hierna zullen er voldoende vervolggesprekken plaatsvinden om de voortgang op peil te houden. Zodra een ziekmelding toch uitgestrekt wordt naar een jaar, is het verstandig om een evaluatie te doen. Hierin wordt gekeken naar de bereikte doelen en nieuwe doelstellingen om toch weer op een gezonde manier aan het werk te komen.

Kies voor een gespecialiseerde arbo arts in Den Bosch

De Bedrijfspoli biedt op meerdere locaties haar arbodiensten aan. In Den Bosch hebben wij gespecialiseerde arbo artsen die je van deskundige hulp kunnen voorzien. Onze arbodienst streeft ernaar om zo snel mogelijk brandende vragen te beantwoorden en je deskundig advies te kunnen geven. Dagelijks zijn we bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur op telefoonnummer 024 3717799. Je kunt ook een mail sturen naar info@debedrijfspoli.nl.

Contact

De Bedrijfspoli streeft ernaar om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Vul je naam en e-mailadres in en we nemen zo spoedig mogelijk met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-3717799 of stuur een email naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.