arbodienst

den bosch

Arbodienst Den Bosch

Spreekuurlocatie den Bosch

Arbodienst Den Bosch

Spreekuurlocatie
Kraanvogellaan 13
5221 GA Den Bosch
Routebeschrijving maken

De Bedrijfspoli, jouw arbodienst in Den Bosch

Een gelukkig, waardevol en betekenisvol leven is mogelijk voor iedereen. Dit is iets waar onze arbodienst in Den Bosch zich hard voor maakt. De Bedrijfspoli werkt vanuit het gedachtegoed van Medewerkerkracht. Zorg dat je zo gezond en vitaal als mogelijk door het leven gaat en van toegevoegde waarde blijft voor je organisatie. Centraal staan daarbij het goede gesprek tussen medewerker en leidinggevende vanuit vertrouwen en het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen (werk)geluk en gezondheid. Onze arbodienst communiceert in korte lijnen met medewerkers. Daarnaast bieden we ondersteuning aan leidinggevenden om zo de cirkel rondom Medewerkerkracht met succes draaiende te houden.

Een gelukkig leven en gezond werken gaan hand in hand

Dat een plezierige werkomgeving een medewerker een nuttig gevoel geeft is een feit. Een betekenisvol leven is hiervan het gevolg. Deze twee factoren gaan altijd hand in hand. Ze brengen elkaar in balans. Onze arbodienst in Den Bosch streeft naar een gezonde werkomgeving waar zelfontwikkeling mogelijk blijft en waar er doorgroeimogelijkheden zijn.

De Bedrijfspoli kijkt naar wat een medewerker nog wel kan. Waar blinkt een medewerker in uit en waar wordt hij of zij gelukkig van? Dit vormt de basis voor duurzame inzetbaarheid. Wij ondersteunen werkgevers bij het faciliteren van zo’n werkomgeving en streven naar een duurzaam partnerschap met alle leidinggevenden.

Medewerkerkracht zit in iedereen

In iedere medewerker schuilt de kracht om zichzelf tot het uiterste te drijven om geluk te vinden in zijn werk en in het privéleven. Door als medewerker, werkgever en als arbodienst in Den Bosch samen te streven naar Medewerkerkracht wordt duurzame inzetbaarheid organisatie-breed getrokken. Met Medewerkerkracht wordt een medewerker bewust van het belang van zijn gezondheid en zijn inzetbaarheid voor de werkgever.

De onmisbare rol van leidinggevenden

Leidinggevenden spelen een belangrijke rol in de werkomgeving van een medewerker. Zij faciliteren een gezonde omgeving en zorgen ervoor dat een medewerker zijn geluk ook daadwerkelijk uit die omgeving haalt. Door dit te faciliteren voor het personeel, wordt de organisatie ook aantrekkelijker voor nieuwe medewerkers.

Efficiënt samenwerken met specialisten van De Bedrijfspoli

Een transparant communicatienetwerk met korte lijnen en het doel op duurzaam werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid, dat is waar onze specialisten naar streven. Een groep bekwame, deskundige specialisten met een belangrijke rol in het motiveren van medewerkers. Wij werken samen met een bedrijfsarts, een coach arbeid & gezondheid en werkgevers. Ieder heeft hetzelfde doel: het realiseren van Medewerkerkracht.

Dit betekenen onze specialisten

Het is belangrijk dat een medewerker zelf initiatief toont in zijn ontwikkeling. Wil hij groeien, dan neemt hij de eerste stap richting zijn doelen. Als ondersteunende factor biedt onze arbodienst in Den Bosch diverse specialisten aan. Iedere specialist heeft zijn eigen specifieke, belangrijke rol.

De coach arbeid & gezondheid dient als adviseur bij re-integratie en ziekteherstel. Welke doelstellingen heeft een medewerker en hoe wil hij deze bereiken? Een coach arbeid & gezondheid werkt nauw samen met onze bedrijfsarts.

De bedrijfsarts van onze arbodienst in Den Bosch ondersteunt een medewerker bij het terugnemen van de regie over zijn leven. Hij geeft advies over productiviteit en duurzame inzetbaarheid

Contact

Wij zijn je graag van dienst. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-371 77 99 of stuur een e-mail naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.