Preventief

medisch

onderzoek

Preventief medisch onderzoek

Met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) signaleert u gezondheidsrisico’s om gezondheidsklachten en ziekteverzuim te voorkomen of te beperken. Bovendien heeft een PMO een positief effect op het functioneren van medewerkers; ze worden zich beter bewust van de invloed van het werk op hun gezondheid en welzijn.

Als werkgever krijgt u een beeld van de gezondheid van uw werknemers (of bijvoorbeeld een afdeling of vestiging) en u kunt de uitkomsten vergelijken met branchecijfers of de totale Nederlandse bevolking. Een PMO kan ook het uitgangspunt zijn voor een plan van aanpak om de gezondheid van uw medewerkers te verbeteren of te beschermen.

Uit een RI&E volgt meestal een PMO-advies. Is er nog geen PMO uitgevoerd en wilt u advies hierover? Neem contact op met De Bedrijfspoli om u te laten ondersteunen. Wanneer u een PMO laat uitvoeren door De Bedrijfspoli, kijken wij samen met u, in nauwe samenwerking met de bedrijfsarts, naar uw onderzoeksdoelstellingen en bepalen vervolgens gericht het type onderzoek om onnodig hoge kosten te voorkomen.

Contact

Wij zijn je graag van dienst. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-371 77 99 of stuur een e-mail naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.