arbodienst

arnhem

Arbodienst Arnhem

Spreekuurlocatie Arnhem

Arbodienst Arnhem

Spreekuurlocatie
Cronjéstraat 10
6814 AH Arnhem
Routebeschrijving maken

Zoek je een arbodienst in Arnhem? Kies De Bedrijfspoli!
Als je een zieke werknemer hebt, schakel je een arbodienst of bedrijfsarts in. Zij helpen je bij jouw verzuimbeleid. Geef daarom zo snel mogelijk door aan uw arbodienst of bedrijfsarts dat jouw  werknemer ziek is. Als jij een gecertificeerde arbodienst in Arnhem zoekt, kan De Bedrijfspoli jou helpen. Schakel onze hulp in en dan zorgen we gezamenlijk voor een goed arbeidsomstandighedenbeleid en een verzuimbeleid. Met behulp van de bedrijfsartsen en coaches arbeid en gezondheid (cag) die wij in huis hebben, zorgen we ervoor dat jij goede hulp en adviezen ontvangt zodat we preventief werken aan verzuim. Er zijn verschillende pakketten en keuringen waar je uit kunt kiezen. Ontdek op onze website wat dit inhoudt of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers willen jou graag helpen bij het maken van de juiste keuze.
Hierbij kan onze arbodienst in Arnhem jou helpen

De Bedrijfspoli is een arbodienst in Arnhem die werkgevers en werknemers ondersteunt. Deze ondersteuning omvat onder andere het opstellen van een arbeidsomstandighedenbeleid en een verzuimbeleid. Bij het verzuimbeleid komt de bedrijfsarts in beeld. Zowel jij als werkgever, de werknemer en onze arbodienst Arnhem hebben de taak om bij ziekte een werknemer zo snel mogelijk weer op een verantwoorde manier te laten werken. Maar wij zijn er ook om mee te helpen aan het voorkomen van dit verzuim. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen! Op al deze vlakken bieden wij hulp, geven we advies en zorgen we samen voor een prettige samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Jouw bedrijfsarts in Arnhem is onafhankelijk

Wanneer je een bedrijfsarts in Arnhem inschakelt wil je natuurlijk graag weten wat zo’n arts allemaal doet. Allereerst is het van belang om te weten dat een bedrijfsarts onafhankelijk is. Bedrijfsartsen hebben een wettelijk beschermde titel en moeten verplicht deelnemen aan nascholing en inspecties. Deze worden gehouden en gecontroleerd door de beroepsvereniging NVAB.

De taken van een bedrijfsarts
Een bedrijfsarts heeft verschillende taken en houdt gedurende dit proces regelmatig contact met jou. Wanneer schakel je zo’n arts precies in? Wanneer je op de werkvloer te maken krijgt met een zieke werknemer, dan kan je jouw bedrijfsarts in Arnhem inschakelen. Het enige wat jij dan hoeft te doen is doorgeven aan de bedrijfsarts dat één of meer van jouw werknemers zich ziek hebben gemeld. De arts doorloopt vervolgens de volgende stappen:

Allereerst wordt de ziekmelding van jouw werknemer gecontroleerd. Hierbij wordt er voornamelijk gekeken naar wat de werknemer nog wél kan, niet naar wat de werknemer door ziekte níet meer kan. Deze controle gebeurt niet één keer, maar de medewerker kan vaker opgeroepen worden om naar een spreekuur te komen. Tijdens deze spreekuren wordt ook de voortgang van de re-integratie besproken en dit wordt vervolgens teruggekoppeld naar de werkgever. Moeten of kunnen er eventuele stappen ondernomen worden, dan zal de bedrijfsarts dit jou ook adviseren. Bij een ziekmelding die zes weken of langer duurt maakt de arts een probleemanalyse en na een ziekmelding van twee jaar kan de medewerker een WIA-uitkering aanvragen.

Een bedrijfsarts in Arnhem vind je bij De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli heeft meerdere locaties in Nederland, waaronder een kantoor in Arnhem. De Bedrijfspoli gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001, ISO 27001 en RCA) en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 45 medewerkers, waaronder (bedrijfs)artsen, adviseurs inzetbaarheid, coaches arbeid en gezondheid, arbeidsdeskundigen en medisch secretaresses.

Onze arbodienst streeft ernaar om zo snel mogelijk al jouw vragen te beantwoorden zodat we jou zo optimaal van dienst kunnen zijn. Tussen 08.30 en 17.00 uur kan er gebeld worden naar 024 3717799. Liever mailen? Dat kan naar info@debedrijfspoli.nl. Wij zorgen er dan voor dat jouw mail bij de juiste persoon terecht komt. Wacht niet langer en laat je informeren door onze specialisten en deskundigen.

Contact

Wij zijn je graag van dienst. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-371 77 99 of stuur een e-mail naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.