De Bedrijfspoli biedt drie typen dienstverlening aan. Elk type heeft dezelfde kwaliteitsinzet, maar de financiering is verschillend.

Zorg op Maat is meer geschikt voor het MKB (tot 250 medewerkers). Zorg Exclusief is meer geschikt grote organisaties (vanaf 250 medewerkers).

1. Zorg op Maat Basis

Een pakket dat voldoet aan het wettelijke Basiscontract, met aansluitkosten per medewerker per jaar bij een gecertificeerde arbodienst. U betaalt de diensten op basis van verrichtingen- en uurtarieven. Dit pakket biedt een volledige (administratieve) ondersteuning op het gebied van arbodienstverlening, signalering en trajectbewaking. Deze werkzaamheden voeren wij op logische en zinvolle momenten uit. Daarnaast krijgt u toegang tot ons online verzuimmanagementsysteem de Zorgportal.

Overig advieswerk voeren wij op basis van een offerte voor u uit.

2. Zorg op Maat Compleet

Een pakket dat voldoet aan het wettelijke Basiscontract. Veel gangbare werkzaamheden bij individuele preventie en verzuimbegeleiding zitten in de pakketprijs per medewerker per jaar inbegrepen. Enkele werkzaamheden zijn op basis van verrichtingen.

Dit pakket biedt een volledige (administratieve) ondersteuning op het gebied van arbodienstverlening, signalering en trajectbewaking. Deze werkzaamheden voeren wij op logische en zinvolle momenten uit. Daarnaast krijgt u toegang tot ons online verzuimmanagement-systeem de Zorgportal.

Overig advieswerk voeren wij op basis van een offerte voor u uit.

3. Zorg Exclusief

Een overeenkomst op basis van uren en modules die voldoet aan het wettelijke Basiscontract. Met de keuze voor Zorg Exclusief kunt u de planning en traject-bewaking in eigen beheer houden of tegen een prijs per medewerker per jaar aan ons uitbesteden. Het medisch dossier houden wij altijd bij ons in beheer. Hiervoor betaalt u een bedrag per medewerker per jaar. Inzet van uren kan zowel op uw locatie als op locatie van De Bedrijfspoli plaatsvinden.

Meer weten over welke mogelijkheden van dienstverlening het beste past bij uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op, wij informeren u graag!

 

neem direct contact op