Terug naar overzicht

Meer ruimte voor spreekuur op locatie!
Wij zien ons genoodzaakt het (video)bellen voorlopig weer te verlengen tot 1 januari 2021. Dat is een tegenvaller, maar alle adviezen (Overheid, RIVM en NVAB) geven aan het (video)bellen waar mogelijk voort te zetten. Eerder gaven we al aan dat er hier en daar de mogelijkheid voor onze professionals moet zijn om weer op de klantlocatie te werken en in een enkel geval ook iemand weer te zien. Hier geven we meer ruimte voor. Ook op de locaties van De Bedrijfspoli zelf is dat toegestaan. Voor kantoor Nijmegen zijn we nu de voorbereidingen aan het treffen om weer deels spreekuren op kantoor te doen (mix (video)bellen en fysiek) en ook keuringen. Als wij op jullie klantlocatie gaan werken, vergewissen wij ons er van dat dit veilig is. En stemmen dit goed af met jullie en degene die plant. Richt je bij de keuze voor fysieke spreekuren vooral op de cases waar dit van groot belang is. En voorkom volle agenda’s met alleen fysieke spreekuren.

Alertheid blijft geboden!
Waar ons gebouw al niet vol was is, het nu door de welverdiende vakanties weer leger aan het worden. Dat zal bij jullie niet anders zijn. De zomermaanden zijn er natuurlijk ook voor om even rust te nemen. Dat krijgt in het nieuwe normaal veelal een andere invulling als gepland, maar ik hoor toch allerlei leuke vakantie-oplossingen.  Dagelijks blijven er echter berichten binnenkomen over (kleine) uitbraken van het virus in binnen- en buitenland. Het virus heeft geen vakantie. Alle reden dus om alert te blijven en iedereen op te roepen zich goed te beschermen. En mocht iemand klachten hebben, laat die zich dan direct testen en direct in quarantaine gaan. Informeer ons bij een positieve test zodat we jullie en de medewerker goed kunnen adviseren. En natuurlijk volgt men de aanwijzingen van de GGD strikt op. Kijk op www.nederlandwereldwijd.nl voor actuele informatie over het buitenland. Kijk op www.debedrijfspoli.nl voor de actuele Covid-19 info en relevantie voor werk.

Ontwikkeladvies voor medewerkers
Medewerkerkracht is ook van toegevoegde waarde blijven voor de organisatie waar je werkt. Ontwikkelen is dus van groot. Weten waar iemands kracht zit en hoe die nog beter aangesproken kan worden is dan een voorwaarde voor de goede dialoog. De overheid stelt via ‘NL leert door’ geld beschikbaar voor een gratis ontwikkeladvies voor werkenden en werkzoekenden. Op onze website vind je hier meer informatie over. Het ontwikkeladvies wordt uitgevoerd door Amplooi.Wij bevelen aan dit bij medewerkers onder de aandacht te brengen. Hiervoor hebben wij onderstaande tekst alvast opgesteld.

De manier waarop we werken verandert continue. Het is daarom belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zo zorg je ervoor dat je duurzaam inzetbaar blijft. Ook de overheid ziet het belang van ontwikkeling in. Daarom kun je met behulp van ‘NL Leert Door’ vanaf augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen. Het ontwikkeladvies geeft inzicht in jouw dromen, kansen, mogelijkheden en de invloed die jij zelf hierop hebt. Dit is waardevol voor iedereen die met plezier tot zijn pensioen wil blijven werken. Door te blijven ontwikkelen zorg je ervoor dat jouw vaardigheden, kennis en ervaring blijven passen bij de veranderende arbeidsmarkt.

Meld je gratis aan voor het ontwikkeladvies en zorg dat je je voorbereid op de toekomst! Kijk op www.debedrijfspoli.nl/ontwikkeladvies

Extra exemplaren van de Update!
We hebben recent de Update toegestuurd aan onze contactpersonen. Mogelijk is er behoefte aan meer exemplaren van de Update. We sturen die graag toe. Stuur je verzoek hieronder.

Het team van De Bedrijfspoli wenst jullie een fijne vakantie toe!

Bekijk de pagina over het ontwikkeladvies

Lees ook onze Update.

Afgelopen maand ontvingen al onze klanten weer een Update, een informatief boekje met het laatste (arbo)nieuws, interviews en interessante artikelen. Wil je de Update ook kosteloos ontvangen? Vul je e-mailadres in en we nemen contact met je op!

[wpforms id="3967"]