• Iedere keer als er op de link in de notificatie e-mail wordt geklikt zal er een token worden verstuurd. Doe dit dus alleen als u de mail ook echt wilt openen.
  • Wellicht heeft u de notificatie e-mail naar iemand doorgestuurd? Ook dan ontvangt u nog steeds het token.