Als medewerker is het van groot belang je arbodienst te vertrouwen. Daarom vinden wij het belangrijk je goed te informeren over De Bedrijfspoli.

Wij geloven in Medewerkerkracht. Want wie weet nu beter dan jij zelf of jij je gezond voelt en je goed in blijft zetten voor je werk? Niemand. Dus is werken aan je Medewerkerkracht van jou! Want je wil een goede arbeidsprestatie neer zetten, nu en in de toekomst.

In het dagelijkse leven worden we meer en meer verantwoordelijk voor ons eigen geluk en onze gezondheid. En werken we steeds langer door vanwege een telkens verhoogde pensioenleeftijd. Maar ook omdat we steeds meer mogelijkheden krijgen om fitter en gezond te blijven. Gebruik die mogelijkheden. Met een fit en gezond lichaam heb je meer energie om in je werk en in je privé te steken. In de goede combinatie brengt dat geluk en dat is wat ieder mens wil.

Werk aan je Medewerkerkracht

Bespreek regelmatig met je leidinggevende hoe het gaat en wat je nodig hebt om goed en gezond te kunnen werken. Wacht niet op een gesprek, maar houdt het initiatief bij jezelf. Breng in kaart waar je verbeterpunten ziet en aan wilt werken. Wellicht heb je faciliteiten van je leidinggevende nodig of kun je onvoldoende veilig en gezond werken. Maak dit bespreekbaar met je leidinggevende en ga aan de slag met je Medewerkerkracht.

Wij vinden het belangrijk dat een medewerker gezond en met plezier werkt.

Lees hier meer over het proces wanneer u langdurig ziek bent.

Wilt u meer weten over De Bedrijfspoli? Lees meer over;

Of neem contact met ons op.

Wij staan u graag te woord!

Poster Medewerkerkracht