arbodienst

eindhoven

De Bedrijfspoli: jouw arbodienst in Eindhoven

De Bedrijfspoli is de arbodienst in Eindhoven die werkt met concrete adviezen en korte lijnen. We zijn er om ondersteuning te bieden op werkgebied, maar ook privé.

In de jaren daarna hebben we een groei doorgemaakt. Vanaf 2007 is De Bedrijfspoli gecertificeerd als arbodienst (ISO 9001, ISO 27001 en RCA) en inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van zo’n 45 medewerkers, waaronder (bedrijfs)artsen, adviseurs inzetbaarheid, coaches arbeid en gezondheid, arbeidsdeskundigen en medisch secretaresses.

We denken in oplossingen en kijken naar de beste mogelijkheden voor alle partijen. Het soort werk, de sfeer en werkdruk heeft directe invloed op de vitaliteit en levensgeluk van mensen. Wij bieden onze dienstverlening aan duurzame inzetbaarheid te bevorderen. Door gerichte en concrete oplossingen te bieden op het gebied van preventie verzuim en arbeidsmobiliteit zorgen we ervoor dat de vitaliteit en het levensgeluk verbeteren. Waardoor de inzetbaarheid en productiviteit meegroeit.

Waar kan onze arbodienst in Eindhoven bij ondersteunen?
Wij bieden onze dienstverlening aan verdeeld in verschillende pakketten. Zo kunnen we ieder bedrijf helpen met de begeleiding en zorg die nodig is. Ongeacht de branche en bedrijfsomvang. Wil je meer informatie over onze zorg pakketten? Bekijk hier een uitgebreide uitleg over onze dienstverlening.

Bij onze arbodienst in Eindhoven hebben diverse specialisten in dienst. Deze professionals staan voor jou klaar om te begeleiden en ondersteunen voor de bevordering van preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit.

Bedrijfsarts Eindhoven
De adviseur omtrent het veilig en gezond werken binnen het bedrijf, voor zowel organisatie als medewerkers. De bedrijfsartsen van de Bedrijfspoli hebben allemaal dezelfde doelstelling, “medewerkers laten presteren onder gezonde en juiste omstandigheden”.

Ook bij de bedrijfsarts is Onze visie is dat mensen die gezond door het werkzame leven gaan en van waarde willen zijn voor hun organisatie medewerkerkracht leveren. Met medewerkerkracht presteren organisaties beter. Onze missie is dat wij organisaties ondersteunen bij het ontwikkelen van deze medewerkerkracht. Wij versterken werkgevers in hun regierol bij inzetbaarheid en geven medewerkers de verantwoordelijkheid over hun inzetbaarheid. De basis hiervoor is een goede dialoog tussen leidinggevende en medewerker.

Coach arbeid & gezondheid
De coach arbeid en gezondheid staat onder de supervisie van de bedrijfsarts. Hij of zij ondersteunt bedrijfsarts bij diverse medische taken. Hij of zij heeft naast een medische achtergrond als verpleegkundige of paramedische medewerker, ook aanvullende competenties die nodig zijn voor bevordering van preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie.
Adviseur inzetbaarheid
Deze functie is ter ondersteuning van leidinggevende. Zij kunnen ondersteuning aanvragen om de eigen regierol te versterken. De adviseurs zijn daarbij gespecialiseerd op het gebeid van wetgeving, juridische vragen en processignalering.
Arbeidsdeskundige
Ter ondersteuning van bij (langdurig) ziekteverzuim, is er de arbeidsdeskundige. Hij of zij doet onderzoek om zo gedegen advies te geven omtrent de richting van re-integratie. Zij kunnen ook juridisch advies geven omtrent ziekteverzuim.
Wil je meer informatie van onze arbodienst in Eindhoven?

Benieuwd wat onze arbodienst in Eindhoven voor jou kan betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op voor een volledig advies. De bedrijfsarts in Eindhoven ondersteunt graag in ieder proces. Je bereikt ons op 024 – 371 77 99 of je kunt mailen naar info@debedrijfspoli.nl.

Contact

Wij zijn je graag van dienst. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kan ook direct bellen naar: 024-371 77 99 of stuur een e-mail naar servicebureau@debedrijfspoli.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.